“Binding met club is terug op het kamp”

Voetbalclub WKE ’16 (Woonwagen Kamp Emmen) heeft de weg naar boven in geslagen. Hun standaardelftal werd eind april met overmacht kampioen in de Drentse 5e klasse E, de laagste amateurklasse. “Niet meer - zoals voorheen - veel spelers van buitenaf aantrekken, maar met eigen talenten de komende jaren zo goed mogelijk presteren. Dát is ons doel”, zegt voorzitter Harm Bakker van WKE'16.

Marisca Verspaget: wereldkampioen karate

De 37 jarige Marisca Verspaget is geboren in het Brabantse Valkenswaard.  Op tweejarige leeftijd verliet ze met haar ouders het woonwagenkampje om op het grote centrum in het Limburgse Sittard te gaan staan. Enkele jaren geleden is ze verhuisd naar het Belgische Maaseik, waar ik een opmerkelijk sportverhaal te horen kreeg. (foto: Rob Oostwegel)

Keepster Angela Christ aan de top met oranje

De 26-jarige PSV/FC Eindhoven-keepster Angela Christ staat aan de vooravond van een groot avontuur. Met het Nederlandse team neemt ze deze zomer voor het eerst in de voetbalgeschiedenis van ons land deel aan het wereldkampioenschap voor vrouwen. Angela, telg uit de familie Pruijmboom, blikt terug en kijkt vooruit.

Copyright © Het Wiel 2016 - Alle rechten voorbehouden. Het Wiel, Postbus 595, 3700 AN Zeist. Tel. 030-2933863